Spring til indhold

Tønder Ungdomsskole spreder budskaber effektivt

Som en institution med mange afdelinger og forskellige specialer, udnytter Tønder Ungdomsskole skærmene kreativt til vigtig informationsspredning såvel som værdifuld kommunikation til elever og medarbejdere.

Mange afdelinger at informere

Med Tønder Ungdomsskoles har afdelinger i både Tønder, Toftlund, Skærbæk og Abbild. Derfor er det vigtigt at kunne holde sammen på alle afdelinger, samtidigt med at informationer bredes efficient.

Dagligt er der nyheder, som skal deles til såvel personale som elever om den daglige drift. Dette sker også på intrasiden og på Facebook, som ikke nødvendigvis tjekkes dagligt.

Synergi på tværs af afdelinger

Sekretariatet informerer hurtigt og effektivt og deler nemt de gode oplevelser med elever og ansatte på alle afdelinger på en underholdende måde.

Skærmen skaber nærhed og tilstedeværelse på tværs af de mange afdelinger både ved en god velkomst, men også med den strømlinede information. På samme tid styrkes fællesskabet og hyggen med historier og billeder fra udflugter på afdelingernes skærme.

89 kr pr. måned
  • InfoComplete-infosystem
  • Ubegrænset antal brugere
  • Cloudbaseret
  • Styring fra computer og telefon
  • Fri onlinemanual og support

FAQ

Lige som på skilte og facader, kan en digital skærm vise al slags indhold, du ønsker – kampagner, tilbud, interne informationer og endda udstillingsmateriale til messer direkte butikke, receptionen eller udenfor. 

Med en digital skærm går du skridtet videre – Du får  mulighed at supplere med bevægeligt blikfang og underholdende indhold, der understøtter de eksisterende skilte, infobokse, plakater mm.  

Infoskærme kaldes også digital signage, digital skiltning, digital opslagstavle

Giv os et kald for at høre mere 🙂
Vi inviterer gerne eller kommer til en kop kaffe og giver en gennemgang af, hvordan systemet virker.

Det er let og enkelt som at arbejde med præsentationer i PowerPoint!

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os på kontaktinformationerne, du finder øverst på siden!

Vi har også udarbejdet en onlinemanual til dig med tilhørende videoer, som du kan finde under “Vejledninger” eller “Hjælp” her på  siden.

Med vores afspillercomputer afvikler du dine infoskærme både online og offline. Det er dog et krav at der er internet, hvis du ønsker løbende at opdatere dine skærme med nye budskaber. Der kan både bruges kablet, trådløs og 4G-forbindelse. 

Ja, det er ikke noget problem. Vi tilbyder også en specialtilpasset løsning til afvikling af infoskærme fra egen skærm eller computer.

Vi er altid klar til at hjælpe

Udfyld formularen med dit navn og telefonnummer, så tager vi kontakt til dig hurtigst muligt!

- Teamet bag InfoComplete

Kontaktinformation

Bliv ringet op og hør mere!

Vis dit grønne bidrag

Live data fra dine solceller direkte på en info skærm