Spring til indhold

Domea Syd er godt med på den digitale bølge

Bestyrelsen og opgangenes beboere har stor gavn og glæde af deres infoskærme.
Cimbria parken er én af flere afdelinger hos Domea Syd. Parken blev opført for 4 år siden og fra dag 1 har samarbejdet med InfoComplete været en fast del af hverdagen

Fra tidskrævende infotavle...

Med 5 opgange og mange beboere, skal det være nemt og effektivt for Domea-afdelingen at holde alle beboere informerede.

Hver opgang har en opslagstavle, som bruges af beboerne til at hænge plakater og løbesedler op. Skal vigtig information udbredes på samme måde, overses det nemt mellem andre budskaber på tavlen, der gemmer sig bag døren i entréen.

Samtidigt sker det, at tavlen fyldes med uddateret materiale, som ikke bliver fjernet i tide, men derimod blot forstyrrer blikket.

...til få klik på en skærm.

Fra iPad’en opdateres og tidsindstilles samtlige skærme i Cimbria parken med vigtige budskaber for beboerne.

Ved første skridt ind ad døren hos alle 5 blokke kan man ikke undgå at sætte øjnene på den. Skærmen er strategisk placeret lige dér og i den højde, blikket naturligt bevæger sig mod i første sekund.

På den måde kan beboerne ikke undgå at følge med i nyhederne og de vigtige oplysninger, skærmen afspiller for dem.Det giver en tryghed både til beboerne og til bestyrelsen, at alle herved er fuldt informerede hurtigst muligt.

Samtidigt tidsindstilles budskaber til at udgå automatisk, når de ikke længere er aktuelle. Det holder udtrykket og aktualiteten i orden og giver plads til nyt.

89 kr pr. måned
  • InfoComplete-infosystem
  • Ubegrænset antal brugere
  • Cloudbaseret
  • Styring fra computer og telefon
  • Fri onlinemanual og support

FAQ

Lige som på skilte og facader, kan en digital skærm vise al slags indhold, du ønsker – kampagner, tilbud, interne informationer og endda udstillingsmateriale til messer direkte butikke, receptionen eller udenfor. 

Med en digital skærm går du skridtet videre – Du får  mulighed at supplere med bevægeligt blikfang og underholdende indhold, der understøtter de eksisterende skilte, infobokse, plakater mm.  

Infoskærme kaldes også digital signage, digital skiltning, digital opslagstavle

Giv os et kald for at høre mere 🙂
Vi inviterer gerne eller kommer til en kop kaffe og giver en gennemgang af, hvordan systemet virker.

Det er let og enkelt som at arbejde med præsentationer i PowerPoint!

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os på kontaktinformationerne, du finder øverst på siden!

Vi har også udarbejdet en onlinemanual til dig med tilhørende videoer, som du kan finde under “Vejledninger” eller “Hjælp” her på  siden.

Med vores afspillercomputer afvikler du dine infoskærme både online og offline. Det er dog et krav at der er internet, hvis du ønsker løbende at opdatere dine skærme med nye budskaber. Der kan både bruges kablet, trådløs og 4G-forbindelse. 

Ja, det er ikke noget problem. Vi tilbyder også en specialtilpasset løsning til afvikling af infoskærme fra egen skærm eller computer.

Vi er altid klar til at hjælpe

Udfyld formularen med dit navn og telefonnummer, så tager vi kontakt til dig hurtigst muligt!

- Teamet bag InfoComplete

Kontaktinformation

Bliv ringet op og hør mere!

Vis dit grønne bidrag

Live data fra dine solceller direkte på en info skærm