Spring til indhold

Dentist.dk underholder og informerer kunder i venteværelset

Dentist.dk har I flere år samarbejdet med InfoComplete. I takt med udvidelsen til flere klinikker over hele landet, er antallet af skærme på same vis vokset som en fast del af indretningen.

 
Med de mange klinikker, der ligger langt fra hinanden, er det vigtigt for hovedkontoret at kunne sprede strømlinet kommunikation på tværs af klinikkerne nemt og hurtigt, men også at kunne skabe tryghed og tilstedeværelse hos kunderne, mens de venter.

Vigtige værdier og budskaber til ventende kunder...

Dentist.dk er en tandlægekæde på toppen af moderne udvikling. I navnet ligger ordene fornyelse, udvikling samt bevaring af de gode værdier. Kæden var Danmarks første tandlæge klinik til at træde ind på “World Wide Web”, da internettet kom frem.

Tro til sit navn følger Dentist.dk den moderne, digitale udvikling med infoskærme i venteværelserne hos hver sine 18 klinkker og sikrer, at gæsterne holdes bevidst og opdaterede om kædens budskaber og værdier.

...spredes hurtigt og effektivt til alle venteværelser.

Med InfoComplete underbygger Dentist.dk sin vision: Dentist.dk præsenterer og formidler de rigtige løsninger, der bedst muligt vil sikre det langsigtede mål for den enkelte patient.

Med få klik fra hovedkontoret deles kædens værdier og vigtige budskaber effektivt med gæsterne på samtlige klinikkers skærme.

Det skaber tilstede for gæsterne, men også medarbejderne. Det bevarer den strømlinede kommunikation, der skaber genkendelighed og giver en følelse af sammenhæng for en ellers spredt virksomhed. – Det handler om tillid.

89 kr pr. måned
  • InfoComplete-infosystem
  • Ubegrænset antal brugere
  • Cloudbaseret
  • Styring fra computer og telefon
  • Fri onlinemanual og support

FAQ

Lige som på skilte og facader, kan en digital skærm vise al slags indhold, du ønsker – kampagner, tilbud, interne informationer og endda udstillingsmateriale til messer direkte butikke, receptionen eller udenfor. 

Med en digital skærm går du skridtet videre – Du får  mulighed at supplere med bevægeligt blikfang og underholdende indhold, der understøtter de eksisterende skilte, infobokse, plakater mm.  

Infoskærme kaldes også digital signage, digital skiltning, digital opslagstavle

Giv os et kald for at høre mere 🙂
Vi inviterer gerne eller kommer til en kop kaffe og giver en gennemgang af, hvordan systemet virker.

Det er let og enkelt som at arbejde med præsentationer i PowerPoint!

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os på kontaktinformationerne, du finder øverst på siden!

Vi har også udarbejdet en onlinemanual til dig med tilhørende videoer, som du kan finde under “Vejledninger” eller “Hjælp” her på  siden.

Med vores afspillercomputer afvikler du dine infoskærme både online og offline. Det er dog et krav at der er internet, hvis du ønsker løbende at opdatere dine skærme med nye budskaber. Der kan både bruges kablet, trådløs og 4G-forbindelse. 

Ja, det er ikke noget problem. Vi tilbyder også en specialtilpasset løsning til afvikling af infoskærme fra egen skærm eller computer.

Vi er altid klar til at hjælpe

Udfyld formularen med dit navn og telefonnummer, så tager vi kontakt til dig hurtigst muligt!

- Teamet bag InfoComplete

Kontaktinformation

Bliv ringet op og hør mere!

Vis dit grønne bidrag

Live data fra dine solceller direkte på en info skærm