Spring til indhold

Tidsbesparende skiltning hos SønderjyskE Ishockey

I mange år har SønderjyskE haft infoskærme i Frøs Hallens boder, som tog både tid og kræfter at opdatere. USB-stikkene i hver af de 8 skærme skulle manuelt pilles fra, tages med til kontoret og opdateres, for derefter at sætte hvert USB-stik på plads bag skærmene.

Med InfoComplete opdateres nu priser fra computeren helt uden at forlade kontoret.

Succes med digital skiltning

SønderjyskE Ishockey har hjemme i Frøs Arena i Vojens, som blev åbnet i 2011. Der er plads til 5000 tilskuere til kampene, som alle har behov for tydelige og opdaterede priser på øl og pølser. Samtidigt underholdes de med kampagner, mens de står i kø i pauserne.

For ca. et halvt år siden skiftede SønderjyskE Ishockey til infosystemet InfoComplete og marketingkoordinator Claes Dons Johansen kom godt fra start med forudopsatte skabeloner til grafikken.

Siden opsætningen har der været 5 kampe sommeren over med mange tilskuere og god succes for skærmene.

I alt hænger der 10 skærme i Frøs Arena: 8 infoskærme i hallen med priser og kampagner og 2 infoskærme i loungen med sponsorer og velkomst til besøgende gæster.

Fra manuel til digital løsning

Ind til for et halvt år siden sendtes indholdet til Frøs hallens skærme med USB-stik. Det betød, at skulle budskaber udskiftes eller trykfejl ændres, måtte hvert enkelt USB-stik fra samtlige skærme trækkes ud og hentes med ind på kontoret. Her blev forældet indhold slettet og nyt lagt ind, hvorefter hvert USB blev sat tilbage på plads bag hver skærm.

Før de smarte skærme blev priser og tilbud vist på fysiske skilte. De blev rettet upraktisk med klistermærker og tusch frem for printning af et nyt skilt, som både ville koste i tid og penge.

Nu rettes produkter, priser og sponsorer på samtlige skærme i hallen og loungen nemt og hurtigt uden at forlade kontoret.

89 kr pr. måned
  • InfoComplete-infosystem
  • Ubegrænset antal brugere
  • Cloudbaseret
  • Styring fra computer og telefon
  • Fri onlinemanual og support

FAQ

Lige som på skilte og facader, kan en digital skærm vise al slags indhold, du ønsker – kampagner, tilbud, interne informationer og endda udstillingsmateriale til messer direkte butikke, receptionen eller udenfor. 

Med en digital skærm går du skridtet videre – Du får  mulighed at supplere med bevægeligt blikfang og underholdende indhold, der understøtter de eksisterende skilte, infobokse, plakater mm.  

Infoskærme kaldes også digital signage, digital skiltning, digital opslagstavle

Giv os et kald for at høre mere 🙂
Vi inviterer gerne eller kommer til en kop kaffe og giver en gennemgang af, hvordan systemet virker.

Det er let og enkelt som at arbejde med præsentationer i PowerPoint!

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os på kontaktinformationerne, du finder øverst på siden!

Vi har også udarbejdet en onlinemanual til dig med tilhørende videoer, som du kan finde under “Vejledninger” eller “Hjælp” her på  siden.

Med vores afspillercomputer afvikler du dine infoskærme både online og offline. Det er dog et krav at der er internet, hvis du ønsker løbende at opdatere dine skærme med nye budskaber. Der kan både bruges kablet, trådløs og 4G-forbindelse. 

Ja, det er ikke noget problem. Vi tilbyder også en specialtilpasset løsning til afvikling af infoskærme fra egen skærm eller computer.

Vi er altid klar til at hjælpe

Udfyld formularen med dit navn og telefonnummer, så tager vi kontakt til dig hurtigst muligt!

- Teamet bag InfoComplete

Kontaktinformation

Bliv ringet op og hør mere!

Vis dit grønne bidrag

Live data fra dine solceller direkte på en info skærm