Spring til indhold

Skærbækcenteret holder gæsterne up-to-date med infoskærme

Som Sønderjyllands største fritidskulturcenter har Skærbækcentret mange vigtige informationer at bringe ud til sine gæster
 
Med infoskærmene sikrer Skærbækcentret at gæster og besøgende ikke går glip af vigtig information og hvor det hele sker! 

Mange gæster, meget info

Skærbæk Fritidscenter er det største fritids- og kulturcenter i Sønderjylland med en halv million overnattende gæster i året.

Som en af de store spillere i turismeindustrien faciliterer de store sportsarrangementer, som træningslejre for store klubber og landshold, samt store events som Danmarks største Line Dance-event og verdens største internationale LEGO-fanevent.

Budskaber spredes effektivt

Der er mange måder at sprede information på og det er forskelligt hvad gæsterne har brug for at vide.

Skærbækcentret gør foruden hjemmesiden og de sociale medier samt deres automatiserede besøgersystem brug af infoskærme, så gæsterne informeres lige hvor de står.

Det virker nærværende og vedkommende; gæsterne tages i hånden og informeres lige fra de kommer ind i entreen.

De ved, hvad der sker i løbet af dagen og lokalerne, de skal finde hen til. De gøres opmærksomme på gode tilbud i kantinen, når de venter i kø ved receptionen og så præsenteres folkene bag Kunstnerhuset.

89 kr pr. måned
  • InfoComplete-infosystem
  • Ubegrænset antal brugere
  • Cloudbaseret
  • Styring fra computer og telefon
  • Fri onlinemanual og support

FAQ

Lige som på skilte og facader, kan en digital skærm vise al slags indhold, du ønsker – kampagner, tilbud, interne informationer og endda udstillingsmateriale til messer direkte butikke, receptionen eller udenfor. 

Med en digital skærm går du skridtet videre – Du får  mulighed at supplere med bevægeligt blikfang og underholdende indhold, der understøtter de eksisterende skilte, infobokse, plakater mm.  

Infoskærme kaldes også digital signage, digital skiltning, digital opslagstavle

Giv os et kald for at høre mere 🙂
Vi inviterer gerne eller kommer til en kop kaffe og giver en gennemgang af, hvordan systemet virker.

Det er let og enkelt som at arbejde med præsentationer i PowerPoint!

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os på kontaktinformationerne, du finder øverst på siden!

Vi har også udarbejdet en onlinemanual til dig med tilhørende videoer, som du kan finde under “Vejledninger” eller “Hjælp” her på  siden.

Med vores afspillercomputer afvikler du dine infoskærme både online og offline. Det er dog et krav at der er internet, hvis du ønsker løbende at opdatere dine skærme med nye budskaber. Der kan både bruges kablet, trådløs og 4G-forbindelse. 

Ja, det er ikke noget problem. Vi tilbyder også en specialtilpasset løsning til afvikling af infoskærme fra egen skærm eller computer.

Vi er altid klar til at hjælpe

Udfyld formularen med dit navn og telefonnummer, så tager vi kontakt til dig hurtigst muligt!

- Teamet bag InfoComplete

Kontaktinformation

Bliv ringet op og hør mere!

Vis dit grønne bidrag

Live data fra dine solceller direkte på en info skærm